Prednosti.

Osvježena elegantnim novim dizajnerskim karakteristikama i najnovijom pametnom tehnologijom poput vrhunskih naprednih sistema za pomoć vozaču i intuitivnih sistema povezivanja, nova Kona omogućuje vam odabir iz još šireg raspona elektrificiranih pogonskih sklopova koji vas vode još dalje, trošeći manje goriva.

Spoljašnjost

Podizanje na višu razinu.

Izražajne iz svakog ugla, nova Kona i nova Kona Hibrid podižu nagrađivane oblikovane linije i stilski izgled svojih prethodnika na novu razinu s novim poboljšanjima dizajna i najnovijom pametnom tehnologijom poput vrhunske povezanosti i sigurnosnih karakteristika.

Card image cap
Uglađeniji i profinjeniji

Odvažne, progresivne promjene u dizajnu, daju novoj Koni moderniji, atletski izgled, a pritom se i dalje zadržava robusan SUV potpis.

Card image cap
Najnovije tehnologije i inovativne karakteristike

Uživajte u mnoštvu pametne tehnologije koja podržava vaš aktivan životni stil: od učinkovitih pogonskih sklopova s hibridnim opcijama do vrhunskih mogućnosti povezivanja i praktičnosti.

Card image cap
Niže emisije CO2 i bolja učinkovitost goriva

Agregati za novu Konu u pogledu performansi i održivosti su postavljeni na veću razinu također. Novi 48 V mild hibridni agregat pomaže vam smanjiti emisiju CO2 i sagorjeti manje goriva.

Ti joj daješ svjetlost

Poboljšana sigurnost.

Sada sadrži prošireni raspon vrhunskih naprednih sistema za pomoć vozaču koji vama i vašim bližnjima pružaju još više sigurnosti i mira.

Ti je stilizuješ

Vrhunska povezanost.

Bluelink® vam omogućuje upravljanje automobilom telefonom ili glasom. Hyundai LIVE usluge pružaju informacije o prometu i parkiranju u stvarnom vremenu i još puno, puno više.

Ti joj daješ svjetlost

Dinamičke performanse.

Nadograđeno s novim pogonskim sistemima te poboljšanjima ovjesa i upravljanja za uglađeniju vožnju i poboljšanu kontrolu na cesti.

Više o karakteristikama

Nova Kona N Line.

Dostupne s novom Konom po prvi puta, dinamične N Line ukrasne obloge s moćnim detaljima nadahnute automobilizmom.

KONA N Line

Napunjeni dobar izgled: KONA Hybrid i KONA Electric.

Niko nije rekao da smanjenje emisija mora biti dosadno. Nova Kona Hybrid koristi električnu energiju kako bi vam pomogala da idete dalje s litrom benzina – i sve to bez potrebe za punjenjem baterije ili mijenjanjem vozačkih navika. A ako želite biti potpuno električni: KONA Electric kombinira hrabar i prostran SUV stil s iznimnim dometom do 484 km * – za električnu vožnju bez kompromisa!

5-godišnja garancija bez ograničenja kilometara.

Kao i svaki Hyundai, nova Kona napravljena je prema najvišim mogućim standardima kvalitete. A tu kvalitetu potvrđujemo i petogodišnjom garancijom bez ograničenja kilometara kako biste mogli uživati u stvarima koje volite u životu, a da ne morate brinuti o automobilu. Pored toga, litij-ionska polimerna baterija visokih performansi Kona Hibrid garantovana je garancijom od 8 godina ili 160 000 km, što god prije nastupi. Uživajte bezbrižnosti koju vam pruža jedna od najboljih garancija u industriji – kao standard.

Cjenovnik, tehničke karateristike, katalog

Dokument Naziv Link
PDF dokument Cjenovnik KONA
PDF dokument Cjenovnik KONA - Hybrid
PDF dokument Katalog KONA
PDF dokument Dodatna oprema KONA