Hyundai Bayon - Hyundai Bosna i Hercegovina

Pogledajte stvari iz nove perspektive.

Potpuno novi Hyundai BAYON je crossover SUV koji je mali izvana, a veliki iznutra. Dizajniran je da ostavi trajni dojam. Opremljen mnoštvom pametnih tehnologija poput sigurnosnih karaktersitika i povezivanja najboljih u klasi – i učinkovitim pogonskim sklopovima dostupnih s 48V blagim hibridnim sistemom.

Iznenadili smo segment sa stilom, sigurnošću i prostorom.

Potpuno novi BAYON najnoviji je – i najkompaktniji – član Hyundaijeve nagrađivane SUV porodici. Ovaj svježi crossover SUV stvarno potresa segment svojim elegantnim stilom, prostranom unutrašnjošću i mnoštvom pametnih tehnologija poput blago hibridnih pogonskih sklopova i dugačkim popisom pametnih dodataka sigurnosti i povezivanja.

10,25” digitalni klaster i 10,25” centralni zaslon osjetljiv na dodir s funkcijom podijeljenog ekrana ističu se u najboljem digitalnom kokpitu u klasi.

Još jedan način na koji se ističe u svom segmentu: jeste popis sigurnosnih karakteristika Hyundai SmartSense – naši vrhunski napredni sistem za pomoć vozaču. Mnogo sistema pomoći već su uključeni u standardnu opremu.

Središnji ekran osjetljiv na dodir podržava Apple CarPlay™ i Android Auto™, tako da možete povezati telefon i imati funkcije telefona na velikom ekranu.

5-godišnja garancija s neograničenom kilometražom.

Kao i svaki Hyundai, potpuno novi BAYON napravljen je prema najvišim mogućim standardima kvalitete. A tu kvalitetu podržavamo i petogodišnjom garancijom  s neograničenom kilometražom kako biste mogli uživati u stvarima koje volite u životu, a da ne morate brinuti o svom automobilu. Uživajte u dodatnom bezbrižnom stanju koji vam pruža jedna od najboljih garancija u industriji – kao standard.

Cjenovnik, tehničke karateristike, katalog

Dokument Naziv Link
PDF dokument Cjenovnik Bayon
PDF dokument Katalog Bayon
PDF dokument Specifikacije Bayon