Izdvajamo

Dizajn u novom pravcu

STARIA Premium donosi vjetrove promjena koja otvaraju novo poglavlje u vožnji MPV vozila. Inspirisan konceptom luksuznog modernog salona, futuristički stil izaziva trenutnu pažnju. Staria zrači jednostavnošću i visokotehnološkom elegancijom, a njena futuristička silueta daje nagoveštaj da se radi o najnovijoj tehnologiji, koja vožnju čini sigurnijom, udobnijom i praktičnijom nego ikad prije.

Dizajn u novom pravcu

Zakoračite u svemir

STARIA će vas pripremiti za novo putovanje u revolucionarnom prostoru, gdje ćete putovati sa maksimalnom udobnošću, uživajte u razgovoru licem u lice i provedite trenutke koji obogaćuju život.U njenom prostoru mogućnosti su neograničene koliko i različiti stilovi života njenih vlasnika. To je jedan mali korak za STARIA -u i jedan ogroman skok u budućnost MPV mobilnosti.

Zakoračite u svemir

Jedinstven u svojoj klasi

Od trenutka kada ste prvi put ugledali model Hyundai STARIA, znali ste da je ona jedinstvena u svojoj klasi. To nije imitacija ili replika, već zaista originalna dizajnerska kreacija. Unutra vas dočekuje prostrana, širom otvorena kabina koja je ispunjena vrhunskim dodacima poput grupe digitalnih mjerača i elegantnih materijala koji su tako mekani na dodir i uvijek prijatni za oko.

5 godina garancije i neograničen broj kilometra

Kao i svaki Hyundai, potpuno novi Staria napravljen je prema najvišim mogućim standardima kvalitete, a tu kvalitetu podupiremo i petogodišnjom garancijom sa neograničenim brojem kilometara kako biste mogli uživati u stvarima koje volite u životu, a da ne morate brinuti o svom automobilu. Uživajte u dodatnom bezbrižnom stanju koje vam pruža jedna od najboljih garancija u auto industriji – kao standard.

Cjenovnik, tehničke karateristike, katalog

Dokument Naziv Link
PDF dokument | Cjenovnik STARIA Lux
PDF dokument | Cjenovnik STARIA Wagon
PDF dokument | Dodatna oprema Staria Uskoro